Trainingen


Vaak doen we meerdere dingen tegelijkertijd en zijn we ook nog bezig met het plannen van wat nog moet gaan komen en piekeren we over wat al geweest is. Daarbij heb je  niet altijd meer in de gaten wat er precies aan de hand is en hoe je je daarbij voelt. Het resultaat kan zijn dat je je moe voelt, gestresst en ontevreden.

Mindfulness kan je helpen daar verandering in aan te brengen. Het woord ‘mindfulness’ betekent opmerkzaamheid, oplettendheid of zorgvuldigheid. In de training heeft het de betekenis van je aandacht doelbewust richten op de gedachten en gevoelens en lichamelijke sensaties die je op dit moment ervaart, zonder hierover te oordelen en deze voor dat moment te accepteren. Door aandachtsoefeningen wordt je bewuster van de lichamelijke  en geestelijke reacties op wat zich voordoet in je leven van moment tot moment. Kortom, van onbewust naar bewuster leven. Zo ga je meer ontdekken wat goed voor je is en wat niet. Omdat je bewuster wordt heb je meer vrijheid om keuzes te maken. Zo kun je beter om gaan met wat zich in je leven voordoet en kun je je leefstijl  veranderen. Je ervaart meer rust en je kunt meer genieten van wat er is.       

Kortom, mindfulness verbetert de kwaliteit van je leven. 

Naast de trainingsessies zelf, is dagelijkse oefening belangrijk om de aangereikte technieken in te trainen en je deze eigen te maken. 

De training vindt bij voldoende aanmelding plaats in onderling overleg. De training bestaat uit 5 bijeenkomsten van 3 uur.

Groepsgrootte: 4 personen.

Kosten: € 180 voor de gehele training, inclusief certificaat.

Aanmelden:

Jolijna Allewijn

Telefoon: 026-4955595

email: info@yogamassagerheden.nl

© Copyright Yoga en Massage centrum Rheden - Designed by Yoga-en Massage Centrum Rheden